Νέα- Ανακοινώσεις

«Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων για θέματα λειτουργίας του σχολείου» την Τετάρτη 5/10/2022 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες και αγαπητοί μαθητές/τριες,

Ύστερα από 2 χρόνια πανδημίας και μη συγκέντρωση δια ζώσης των Γονέων & Κηδεμόνων με τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, φέτος σας καλούμε σε συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την Τετάρτη 5/10/2022 και ώρα 17:30 με θέμα «Ενημέρωση Γονέων και Κηδεμόνων για θέματα λειτουργίας του σχολείου». Μέσα από αυτή την επιστολή γνωριμίας, ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου σας καλωσορίζουν στο Σχολείο μας για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Αγαπητοί μαθητές, ευχόμαστε να περάσετε ευχάριστα και εποικοδομητικά τις Λυκειακές σας σπουδές και ελπίζουμε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες, την άρτια υλικοτεχνική υποδομή, καθώς και την εμπειρία και τις γνώσεις των εκπαιδευτικών, που διαθέτει το Σχολείο μας.

· Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι απόφοιτοι του σχολείου μας αποκτούν απολυτήριο, ισότιμο με αυτό του Γενικού Λυκείου, και πτυχίο που τους παρέχει επαγγελματικά δικαιώματα επιπέδου 4 και άμεση πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης με ποσοστό 10% επί του συνολικού αριθμού των φοιτητών που εισάγονται στα Α.Ε.Ι. με βάση τον νόμο 4610/2019 του Υπουργείου Παιδείας. Το ποσοστό αυτό αφορά τις ομάδες Πανεπιστημιακών Σχολών που αντιστοιχούν στους Τομείς του Σχολείου μας.

· Επίσης με την παρούσα επιστολή γνωριμίας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου, εύχεται σε σας και στα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά και ενημερώνει για τα παρακάτω:

«Αισιοδοξούμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και κατόπιν αυτού θα θέλαμε την συμβολή σας στα θέματα του σχολείου και των παιδιών μας καθώς και σε όσα θέματα προκύψουν. Από τα επτά ενεργά μέλη του Συλλόγου Γ & Κ αποχωρούν τρία, λόγο της αποφοίτησης των παιδιών

τους, γι αυτό και είναι απαραίτητο να προστεθούν νέα μέλη (κύρια από γονείς μαθητών της Α’ και Β’ τάξης). Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας στο Σύλλογο μας και την καλύτερη λειτουργία του. Όσοι/όσες θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γ και Κ, ας επικοινωνήσουν με την κ. Μαθιούδη-Παντελίδη Θεοδώρα 6977468117.

Επίσης γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε όπως και κάθε χρόνο την οικονομική συνδρομή σας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όταν χρειαστεί, στα έξοδα που έχει ένας Σύλλογος Γ & Κ και που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους (όπως κέρασμα στο Αγιασμό με την έναρξη του Σχ. Έτους , αναμνηστικά τελειοφοίτων κλπ). Η συνδρομή είναι 10,00 € ανά οικογένεια. Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για την κατανόηση και ελπίζουμε ότι θα εξοφλήσετε έγκαιρα την συνδρομή. Πληροφορίες: Μαθιούδη-Παντελίδη Θεοδώρα 6977468117».

· Κλείνοντας το μήνυμα, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να παρακολουθείτε καθημερινά την ηλεκτρονική σας αλληλογραφία (e-mail) μια και είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος επικοινωνίας μαζί σας (e-mail 1ου ΕΠΑ.Λ. Βροντάδου: 1epal-vront@sch.gr). Επίσης μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και μέσω τηλεφώνου με τους καθηγητές των παιδιών σας στο τηλέφωνο : Γραφείο καθηγητών 2271092255.

· Τέλος να προσθέσουμε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Σχολείου μας στους λογαριασμούς μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 1. url: http://1epal-vront.chi.sch.gr/ 2. facebook. https://www.facebook.com/epalvront/ 3. instagram. https://www.instagram.com/1epalvront/

Καλή Σχολική Χρονιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *